Fő tartalom

Fő tartalom

Ingyenes kullancsveszély biztosítás

Mire jó? Sajnos ma már a városi parkokban, a családi házak udvarán is gyakran előfordulnak fertőzött kullancsok. A kullancsveszély biztosításunk abban az esetben térít, ha bizonyíthatóan kullancs által okozott fertőzésben betegszik meg. A biztosítási összeggel segítünk fedezni a gyógyszerek költségét. Amint az ingyenes időszak lejár, a szolgáltatás egész egyszerűen megszűnik.
A kullancsveszély biztosítás a családjára is érvényes! A biztosítás a szerződőre és a vele egy háztartásban élőkre - felnőttekre és gyermekekre - egyaránt kiterjed.

Mennyi? A maximálisan kifizethető biztosítási összeg Lyme kór, agyburok és/vagy agyvelőgyulladás esetén 20.000 Ft, halál esetén pedig 1.000.000 Ft

Kérjük, nyissa meg, olvassa el és fogadja el a termékismertetőt, az ügyféltájékoztatót, az általános vagyonbiztosítási feltételeket, és a választható védelem biztosítás különös feltételeit, mielőtt kéri az ingyenes szolgáltatást

Tájékoztatjuk, hogy a biztosítónak az Öntől kapott tájékoztatás alapján meg kell határoznia az Ön biztosítási igényeit és szükségleteit. Ennek érdekében kérjük, válaszoljon a következő kérdésekre.

Adataim

06 /
 
Adatkezelési tájékoztató (bővebben...)