Fő tartalom

Fő tartalom

 

A Vodafone ügyfelei 5%-os kedvezménnyel köthetik meg itt Genertel kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat!

 

A Vodafone jóvoltából most extra kedvezményhez juthat kötelező biztosítása árából. Amennyiben Ön Vodafone-előfizető, kötelező biztosítása árából 5 % kedvezményre jogosult. Sőt kötelezője mellé számos kiegészítő szolgáltatást is választhat, melyek az Ön kárára is megoldást nyújtanak!

Ne csak mobiltelefonjához, hanem Generteles kötelezőjéhez is válasszon kiegészítőket!

 

Lopás Casco:

Ön megtalálta már a tökéletes védelmet az autó tolvajok ellen? Léteznek nagyon jó indításgátlók, trükkös zárak, de ezek többnyire arra valók, hogy Ön időt nyerjen. Ne kockáztasson, menjen biztosra, hiszen már néhány ezer forintos éves díjért köthet Lopás Casco kiegészítő biztosítást. Ha ellopják féltett autóját, megtérítjük kárát akár 1 millió Ft értékben is csupán 20% önrész mellett.

miniCasco Extra:

Télen ugrásszerűen megnő a koccanásos balesetek száma. Egy kisebb ütközés javítása pedig elérheti akár a több százezer forintot is. Próbálja ki a miniCasco Extra biztosítást csupán 5000 Ft/év-ért, amit azért fejlesztettük ki, hogy gépjárművek ütközése esetén a saját gépjárművében keletkezett kára is megtérüljön. A miniCasco Extra-t évente egy alkalommal veheti igénybe 150 000 Ft erejéig.

 

Genertel Assistance:

Ön kihez fordulna, ha lerobban autójával távol az otthonától? Assistance kiegészítő szolgáltatásunkkal a nap 24 órájában számíthat a gyors segítségre csupán 990 Ft éves díjon! Amennyiben járműve működésképtelenné válik, akkor 1 órán belül segítséget küldünk és megkíséreljük járművét ismét menetképes állapotba hozni a helyszínen. Ha ez nem sikerül, akkor elszállítjuk a legközelebbi márkaszervizbe.

 

 

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk „díjszámítás és szerződéskötés” szolgáltatásának igénybevétele az Ön kérelmére indult eljárás, ezért a szükséges adatainak kezeléséhez való hozzájárulását vélelmeznünk kell. [Avtv. 3. § (6) bekezdés]
Adatszolgáltatása önkéntes [Avtv. 6. § (1) bekezdés, Bit. 155.§ (2) bekezdés], az alább megjelölt adatkezelésekhez történő hozzájárulását tehát a "Tovább" gomb megnyomásával megadottnak tekintjük.

 

 

 

+36

A „Tovább” gombra kattintva elfogadja, hogy amennyiben a Genertel oldalán biztosítást köt, szerződési adatai azon részét, melyek az Ön azonosításához és jogosultságának megállapításához szükségesek átadjuk a Vodafone Zrt. számára.