Fő tartalom

Fő tartalom

Értékesítési modell

 

A Genertel határozott törekvése, hogy folyamatosan lépést tartson a technológiai fejlődéssel, modern, és kényelmes megoldásokat kínáljon ügyfelei számára. E célból, a szerződéskötés teljes egészét elektronikus alapokra helyeztük - jelentős költségeket megtakarítva -, melyet ügyfeleinknek alacsonyabb díj formában átadunk.

Telefonos ügyfélszolgálatunkon és interneten keresztül lehetőséget kínálunk, hogy ügyfeleink gyorsan, egyszerűen, papíralapú adminisztráció nélkül köthessenek szerződést. A szerződéskötés utáni időszakban, az ügyintézést az Interneten jelszóval védett területen, telefonon titkos PIN kód megadása után tesszük lehetővé,így Ön a biztosítással kapcsolatos ügyeit kényelmesen,gyorsan és biztonságosan intézheti. 

A Genertel, tevékenységének minél szélesebb körben való megismerése érdekében olyan marketing tevékenységet végző partnereket választ, akik tevékenységükből adódóan széles ügyfélkört érnek el, így Ön a mindennapokban találkozhat a Genertel biztosításaival.

A Genertel arra törekszik, hogy olyan alkusz partnerekkel dolgozzon együtt, akik internetes oldalukon biztosítani tudják az online szerződéskötés lehetőségét a lakossági ügyfelek számára az alkusz hivatalos és mindenki számára elérhető online felületén.A biztosítási termékek közvetítése az ügyfél közvetlen kezdeményezése alapján az alkusz internetes oldalán ezen szolgáltatás igénybevételével történik.

Kiemelt alkuszi partnereink:

  • Netrisk Első Online Biztosítási Alkusz Kft.
    www.netrisk.hu
  • Praeventio Biztosítási Alkusz Kft.
    www.pba.hu
  • A CLB Független Biztosítási Alkusz Kft.
    www.clb.hu
  • Roar Biztosítási és Pénzügyi Közvetítő Korlátolt Felelősségű Társaság