Fő tartalom

Fő tartalom

Önálló miniCasco

Bárkivel könnyen előfordulhat, hogy véletlenül összekoccan egy másik járművel például egy zsúfolt parkolóban tolatás közben vagy, ha egy csúszós útszakaszon elvéti a féktávolságot.

A kötelező biztosítás csak a vétlen fél kárát téríti meg.
De mi van akkor, ha véletlenül Ön idézi elő a balesetet? Ki téríti meg az Ön kárát?

A gépjárművel okozott balesetek döntő többsége kisebb koccanás, amelynek javítási költsége nem haladja meg a 150.000 Ft-ot.

A Genertel az ilyen koccanásos balesetekre fejlesztette ki a miniCasco biztosítást, amellyel jelentősen spórolhat, vagy akár önrész nélkül teljes mértékben fedezheti gépjárműve javítási költségét. Sőt! Amennyiben rendelkezik teljes körű casco biztosítással, úgy kárrendezés során önrészét 150.000 Ft mértékig rendezheti.

 

Tovább a miniCasco díjszámításra

 

Kinek ajánljuk a miniCascot?

Minden személy- és kistehergépjármű tulajdonosnak, vagy üzembentartónak, aki a miniCasco éves díjánál többet nem szeretne casco biztosítására áldozni és megelégszik a limitált kártérítéssel is.

Miért előnyös a miniCasco?

  • Önállóan is megköthető: semmiféle kötöttséget nem jelent az Ön számára önálló termék a Genertel palettáján (kötésének nem feltétele egyéb biztosítás megléte).
  • MiniCasco mini ár: Már évi pár ezer forintért megkötheti minicasco biztosítását, ha B2 vagy annál magasabb KGFB bónusz fokozattal rendelkezik.
  • Pár perc alatt megkötheti: a díjszámításhoz és biztosításkötéshez elég csupán néhány adat megadása.

Mire nyújt fedezetet a miniCasco?

  • Gépjárművek ütközése esetén a saját gépjárműben keletkezett kárt a miniCasco biztosítás megtéríti 150.000 Ft erejéig, a feltételek figyelembevételével.
  • Amennyiben teljeskörű casco szerződéssel rendelkezik, önrészfizetési kötelezettségeit a miniCascoval kiválthatja 150.000 Ft erejéig.

 

A fenti szolgáltatások egyikét veheti igénybe biztosítási évenként egy alkalommal.

 

Tovább a miniCasco díjszámításra