Lakásbiztosítás kalkulátor

Lakásbiztosítás díjszámítás

Kalkuláljon és kössön biztosítást online! Kalkulátorunkkal gyorsan és kényelmesen kiszámolhatja biztosítási díját, és akár azonnal megkötheti online biztosítását.

  • 1. Ön megadja a biztosítási díj kiszámításához szükséges adatokat.
  • 2. A megadott adatok alapján kiszámítjuk a biztosítási díjat.
  • 3. Azonnal megkötheti a biztosítást, és kifizetheti a biztosítási díjat.

Az újonnan online vagy telefonon (a TeleCenteren keresztül) kötött lakásbiztosításhoz Bankkártyás visszaélés és Besurranó tolvajlás csomag kiegészítő biztosításokat adunk ajándékba!

Az akció 2019.09.03 – 2019.10.31. között, a genertel.hu oldalon vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül beérkezett lakásbiztosítási ajánlatokra érvényes.

Tájékoztatjuk, hogy a biztosítónak az Öntől kapott tájékoztatás alapján meg kell határoznia az Ön biztosítási igényeit és szükségleteit. Ennek érdekében kérjük, válaszoljon a következő kérdésekre. 

Mit szeretne biztosítani?
A biztosítást milyen típusú ingatlanra köti?
Ingatlan adatai

A Genertel Biztosító a melléképületek biztosítását 50 m2-ig díjmentesen vállalja!

Szerződő adatai
Kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy elküldhessük Önnek díjszámítását.
06 /

Adatkezelési tájékoztató (bővebben)

Hozzájárulok, hogy a megadott személyes adataimat (név, telefonszám, e-mail cím) és a kalkuláció során megadott adataimat a Genertel Biztosító Zrt. direkt marketing célból a jelen nyilatkozat visszavonásáig kezelje. Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatkezelési tájékoztató - különösen annak a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja - szerinti megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.
Szeretnék nyerni és megadom a hozzájárulásomat (Nyereményjáték játékszabályzata)