Lakásbiztosítás kalkulátor

Lakásbiztosítás díjszámítás

 

Az online vagy telefonon (a TeleCenteren keresztül) megkötött teljes körű (ingóság + ingatlan) lakásbiztosítási csomagokhoz most ajándék Családi jogvédelem biztosítás és Besurranó tolvajlás csomagot adunk ajándékba! Az akció a 2018.09.01-től 2018.10.31-ig, a genertel.hu oldalon vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül beérkezett lakásbiztosítás ajánlatokra érvényes.

Lakásbiztosítása mellé válassza a  Webes védelem kiegészítő biztosításunkat, amelyet az internet veszélyei ellen fejlesztettünk Önnek!

Tájékoztatjuk, hogy a biztosítónak az Öntől kapott tájékoztatás alapján meg kell határoznia az Ön biztosítási igényeit és szükségleteit. Ennek érdekében kérjük, válaszoljon a következő kérdésekre.

Mit szeretne biztosítani?
A biztosítást milyen típusú ingatlanra köti?
Ingatlan adatai

A Genertel Biztosító a melléképületek biztosítását 50 m2-ig díjmentesen vállalja!

Szerződő adatai
Kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy elküldhessük Önnek díjszámítását.
06 /

Adatkezelési tájékoztató (bővebben)

Hozzájárulok, hogy a megadott személyes adataimat (név, telefonszám, e-mail cím) és a kalkuláció során megadott adataimat a Genertel Biztosító Zrt. direkt marketing célból a jelen nyilatkozat visszavonásáig kezelje. Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatkezelési tájékoztató - különösen annak a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja - szerinti megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.
Szeretnék nyerni és megadom a hozzájárulásomat (Nyereményjáték játékszabályzata)