Fő tartalom

Fő tartalom

Kötelező biztosítás kismotorra és robogóra

Segédmotoros kerékpárral, robogóval, kismotorral közlekedik? Kösse meg kötelező biztosítását okosan!

A kötelező biztosítás megkötése sokak számára csak nyűg, ezért gyakran belemennek olyan konstrukcióba, aminél sokkal jobbat is találhatnának.

Ön ne kövesse el ezt a hibát: válasszon körültekintően!

Mi a Genertelnél számos kedvezményt alkalmazunk annak érdekében, hogy minél jobban testre szabhassuk kötelező biztosítása díját. Minél tapasztaltabb motoros, Ön annál kedvezőbb díjra számíthat nálunk. De ez csak egy a számos egyéb paraméter közül, ami nagymértékben csökkentheti kötelező biztosítása díját.

Számolja ki motorkerékpárja kötelező biztosításának díját kalkulátorunk segítségével és kösse meg biztosítását pár perc alatt online!

 

Kiszámolom a kötelező biztosításom díját >>

 

Ne csak azért biztosítsa motorkerékpárját, mert kötelező!

Akár önhibáján kívül is bármikor előfordulhat, hogy kárt okoz segédmotoros kerékpárjával, robogójával. Egy hirtelen mozdulat, egy váratlan szituáció bármikor eredményezhet balesetet, vagy egy karcolást egy autó oldalán. Az ilyen „hétköznapi” anyagi károk javítása pár tízezer forinttól több százezerig is terjedhet. Viszont ha személyi sérülés is keletkezik a balesetből, akkor bizony a kártérítés ennek sokszorosára is emelkedhet, amit kötelező biztosítás hiányában a károkozó motorosra is kiterhelhetnek.

Könnyű tehát belátni, hogy nemcsak azért érdemes biztosítást kötnünk, mert kötelező. Érdemes azonban odafigyelni arra is, hogy hol és milyen díj mellett kötjük meg a segédmotor, robogó vagy éppen kismotor kötelező biztosításunkat.

Tegyen próbára minket, nézze meg mit is jelent ez forintosítva: használja segédmotor biztosítás kalkulátorunkat!

 

Tovább a kötelező biztosítás kalkulátorra!

 

Miért jó Önnek, ha minket választ?

  • Mert ha a Genertelnél köt kötelező biztosítást robogóra vagy segédmotorra, megelőzheti, hogy egy véletlenül okozott kárt a saját zsebéből kelljen fizetnie. 
  • Mert cégünk a nagy múltú Generali csoport tagja, így mindig minőségi, korrekt és megbízható szolgáltatást nyújt. 
  • Mert a kényelmes, gyors és könnyű ügyintézés érdekében online vagy akár telefonon is a rendelkezésére állunk. 
  • Mert biztosítását nálunk kényelmesen megkötheti a nap 24 órájában bármikor a www.genertel.hu oldalon vagy a 06 1 288 0000 telefonszámon.