Kötelező biztosítás kalkulátor

Kötelező biztosítás díjszámítás

 

Számolja ki gépjármű-felelősség biztosításának díját a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével! A KGFB díjszámításhoz szükséges alapadatok megadását követően kiszámoljuk díját és szerződését akár azonnal, online is megkötheti! Amennyiben segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 288 0000-ás telefonszámon és válaszolunk minden KGFB-vel kapcsolatban felmerülő kérdésére!

Tájékoztatjuk, hogy a biztosítónak az Öntől kapott tájékoztatás alapján meg kell határoznia az Ön biztosítási igényeit és szükségleteit. Ennek érdekében kérjük, válaszoljon a következő kérdésekre.

Jelen szerződés megkötésének oka

Jelen szerződés megkötésének oka

Díjnemfizetéssel megszűnt szerződését csak akkor kötheti meg a Genertelnél, ha az előző, díjnemfizetéssel megszűnt szerződésének biztosítási időszaka már lejárt. Amennyiben előző, díjnemfizetéssel megszűnt szerződésének biztosítási időszaka jelenleg is tart, szerződését csak ugyanannál a biztosítónál kötheti újra, ahol az megszűnt.

Évfordulóra felmondott előzményű kötési okot abban az esetben kell választani, ha az ügyfél az előző szerződését évfordulóra szóló hatállyal mondta fel előző biztosítójánál és az előző szerződés évfordulóját követően köti meg a jelen biztosítási szerződését.

A biztosítani kívánt gépjármű adatai:
Segédmotoros kerékpár kötés

Az adatfelvétel gyorsítása érdekében hozzájárulok a díjszámításhoz és szerződéskötéshez szükséges adatok biztosító általi automatikus lekérdezéséhez.

Szerződő elérhetősége

Kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy elküldhessük Önnek díjszámítását.

06 /

Adatkezelési tájékoztató (bővebben)

Önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy személyes adataimat (név, e-mail cím és telefonszám) és a díjkalkuláció során megadott egyéb adataimat közvetlen üzletszerzési célból a Genertel Biztosító Zrt. jelen nyilatkozat visszavonásáig kezelje és részemre közvetlen megkeresés módszerével, így különösen elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján, reklámot közöljön.

Szeretnék nyerni és megadom a hozzájárulásomat (Nyereményjáték játékszabályzata)