Termékleírás

Termékleírás

Mire jó?

Sajnos ma már a városi parkokban, a családi házak udvarán is gyakran előfordulnak fertőzött kullancsok. A kullancsveszély biztosításunk abban az esetben térít, ha bizonyíthatóan kullancs által okozott fertőzésben betegszik meg. A biztosítási összeggel segítünk fedezni a gyógyszerek költségét. Amint az ingyenes 1 éves időszak lejár, a szolgáltatás egész egyszerűen megszűnik.
A kullancsveszély biztosítás a családjára is érvényes! A biztosítás a szerződőre és a vele egy háztartásban élőkre - felnőttekre és gyermekekre - egyaránt kiterjed.

Mennyi?

A maximálisan kifizethető biztosítási összeg Lyme kór, agyburok és/vagy agyvelőgyulladás esetén 20.000 Ft, halál esetén pedig 1.000.000 Ft

Mire terjed ki a biztosítás?

Az ingyenes kullancsveszély biztosítás fedezetet nyújt az Ön és a családja számára az alábbi esetekben:

Nem fedezi pl. az alábbiakkal kapcsolatos károkat:

 • Lyme kór
 • agyburok és/vagy agyvelőgyulladás
 • fenti kettőből fakadó halálozás esetén.
 • regisztrációt megelőzően diagnosztizált Lyme kór, agyburok és/vagy agyvelőgyulladás
Megkötöm

Szerződéskötés menete

 1. Adja meg a szükséges személyes adatokat és kösse meg a biztosítást!

Megkötöm

Gyakran ismételt kérdések

 • A Választható Védelem Biztosítás minden esetben a kezdetétől a végéig ingyenes, azaz nem kell semmit sem fizetni! Amikor lejár a biztosítás, az megszűnik, fizetni ez után sem kell. A kötéskor nincs kockázat elbírálás, így a szerződés a kötvényen jelezett dátummal indul és az abban meghatározott ideig tart.
 • Amikor lejár a biztosítás, az megszűnik, egyéb teendője a szerződőnek nincs. Fizetni ez után sem kell semmit sem.
 • Kárt célszerű minél hamarabb bejelenteni. Kárbejelentés interneten: A kárbejelentés kezdeményezése menüpontra kattintva nincs más dolga, mint kitölteni a megjelenő űrlapot. Kárrendezési munkatársunk a kárbejelentéstől számított 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kárbejelentés telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül: Amennyiben kárbejelentését telefonon szeretné megtenni, kérjük, hívja a 06 (1) 288 0000-ás telefonszámot az Elérhetőség menüpontban megadott időszakban. Munkatársunk felveszi Öntől a kár rendezéséhez szükséges adatokat, a kárbejelentéstől számított 2 munkanapon belül kárrendezési munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőség

 • Új szerződéskötés

  06 (1) 288 0000

  (H-CS: 08:00-20:00, P: 08:00 - 18:00)

 • Meglévő szerződéssel kapcsolatos kérdés

  06 (1) 288 0000

  (H-CS: 08:00-20:00, P: 08:00 - 18:00)

 • Ügyfélszolgálat

  1132 Budapest, Váci út 36-38.

Visszahívást kérek