Termékleírás

Termékleírás

90 napig érvényes ingyenes szolgáltatásunk a legnehezebb helyzetekben vagy váratlan tragédiák esetén nyújt anyagi segítséget.

Mire?

Ha egy baleset miatt bekövetkezik a legrosszabb…

Hol?

Földrajzi értelemben vett Európán belül.

Mennyit?

A biztosítási összeg 500000 Ft.

Mire terjed ki a biztosítás?

Az ingyenes balesetbiztosítás fedezetet nyújt az Ön számára az alábbi esetekben:

Nem fedezi pl. az alábbiakkal kapcsolatos károkat:

 • regisztrációt követő bármilyen balesetből eredő 90 napon belüli halálozás
 • regisztrációt megelőzően történt balesetből fakadó halálozás
Megkötöm

Szerződéskötés menete

 1. Adja meg a szükséges személyes adatokat és kösse meg a biztosítást!

Megkötöm

Gyakran ismételt kérdések

 • A Választható Védelem Biztosítás minden esetben a kezdetétől a végéig ingyenes, azaz nem kell semmit sem fizetni! Amikor lejár a biztosítás, az megszűnik, fizetni ez után sem kell. A kötéskor nincs kockázat elbírálás, így a szerződés a kötvényen jelezett dátummal indul és az abban meghatározott ideig tart.
 • Amikor lejár a biztosítás, az megszűnik, egyéb teendője a szerződőnek nincs. Fizetni ez után sem kell semmit sem.
 • A kedvezményezett az a személy, aki a biztosítási szerződésben meghatározott biztosítási szolgáltatásokra jogosult. a) A biztosított életében esedékes szolgáltatások kedvezményezettje a biztosított. b) A biztosított halála esetén esedékes szolgáltatások kedvezményezettje a biztosított örököse. Kötéskor ugyan nem jelölhető meg kedvezményezett, a későbbiekben azonban írásban megteheti azt bármely biztosított. A nyilatkozat elérhető itt: Genertel kedvezményezett jelölő nyilatkozat balesetbiztosításhoz
 • Kárt célszerű minél hamarabb bejelenteni. Kárbejelentés interneten: A kárbejelentés kezdeményezése menüpontra kattintva nincs más dolga, mint kitölteni a megjelenő űrlapot. Kárrendezési munkatársunk a kárbejelentéstől számított 2 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot. Kárbejelentés telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül: Amennyiben kárbejelentését telefonon szeretné megtenni, kérjük, hívja a 06 (1) 288 0000-ás telefonszámot az Elérhetőség menüpontban megadott időszakban. Munkatársunk felveszi Öntől a kár rendezéséhez szükséges adatokat, a kárbejelentéstől számított 2 munkanapon belül kárrendezési munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot.

Elérhetőség

 • Új szerződéskötés

  06 (1) 288 0000

  (H-CS: 08:00-20:00, P: 08:00 - 18:00)

 • Meglévő szerződéssel kapcsolatos kérdés

  06 (1) 288 0000

  (H-CS: 08:00-20:00, P: 08:00 - 18:00)

 • Ügyfélszolgálat

  1132 Budapest, Váci út 36-38.

Visszahívást kérek