Casco biztosítás kalkulátor

Casco biztosítás díjszámítás

Az online vagy telefonon (a TeleCenteren keresztül) megkötött teljes körű casco biztosításhoz Hibás tankolás és Poggyászlopás kiegészítő szolgáltatást adunk ajándékba! Az akció a 2019.09.03 – 2019.10.31. között, a genertel.hu oldalon vagy a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül beérkezett teljes körű casco biztosítás ajánlatokra érvényes.

A casco biztosítás kalkulátor segítségével nézze meg, mennyiért biztosíthatja gépjárművét! A teljes körű casco biztosítás térít töréskár, elemi kár, lopás, rablás és üvegkár esetén is, továbbá az alapfedezetek mellé számos kiegészítő szolgáltatás közül választhat. Casco biztosítását gyorsan és egyszerűen megkötheti online vagy amennyiben segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 288 0000-ás telefonszámon és válaszolunk minden casco biztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésére!

Tájékoztatjuk, hogy a biztosítónak az Öntől kapott tájékoztatás alapján meg kell határoznia az Ön biztosítási igényeit és szükségleteit. Ennek érdekében kérjük, válaszoljon a következő kérdésekre.

Szerződéskötés oka
A biztosítani kívánt gépjármű adatai:

Az adatfelvétel gyorsítása érdekében hozzájárulok a díjszámításhoz és szerződéskötéshez szükséges adatok biztosító általi automatikus lekérdezéséhez. (Ez esetben a rendszám és a forgalmi engedély szám pontos megadása szükséges.)

Szerződő elérhetősége
Kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy elküldhessük Önnek díjszámítását.
06 /

Adatkezelési tájékoztató (bővebben)

Hozzájárulok, hogy a megadott személyes adataimat (név, telefonszám, e-mail cím) és a kalkuláció során megadott adataimat a Genertel Biztosító Zrt. direkt marketing célból a jelen nyilatkozat visszavonásáig kezelje. Kijelentem, hogy hozzájárulásomat önkéntesen, az Adatkezelési tájékoztató - különösen annak a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelésekre vonatkozó pontja - szerinti megfelelő tájékoztatás birtokában tettem meg.
Szeretnék nyerni és megadom a hozzájárulásomat (Nyereményjáték játékszabályzata)