Casco biztosítás kalkulátor

Casco biztosítás díjszámítás

A casco biztosítás kalkulátor segítségével nézze meg, mennyiért biztosíthatja gépjárművét! A teljes körű casco biztosítás térít töréskár, elemi kár, lopás, rablás és üvegkár esetén is, továbbá az alapfedezetek mellé számos kiegészítő szolgáltatás közül választhat. Casco biztosítását gyorsan és egyszerűen megkötheti online vagy amennyiben segítségre van szüksége, hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 288 0000-ás telefonszámon és válaszolunk minden casco biztosítással kapcsolatban felmerülő kérdésére! Casco biztosítás – a teljes körű védelem
Szerződéskötés oka
A biztosítani kívánt gépjármű adatai:
Az adatfelvétel gyorsítása érdekében hozzájárulok a díjszámításhoz és szerződéskötéshez szükséges adatok biztosító általi automatikus lekérdezéséhez. (Ez esetben a rendszám és a forgalmi engedély szám pontos megadása szükséges.)
Szerződő elérhetősége
Kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy elküldhessük Önnek díjszámítását.
06 /

Adatkezelési tájékoztató (bővebben)

Önkéntesen és a megfelelő tájékoztatás birtokában egyértelműen és kifejezetten hozzájárulok, hogy személyes adataimat (név, e-mail cím és telefonszám) és a díjkalkuláció során megadott egyéb adataimat közvetlen üzletszerzési célból a Genertel Biztosító Zrt. jelen nyilatkozat visszavonásáig kezelje és részemre közvetlen megkeresés módszerével, így különösen elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján, reklámot közöljön.

Szeretnék nyerni és megadom a hozzájárulásomat (Nyereményjáték játékszabályzata)