Fő tartalom

Fő tartalom

Autómentő+

Mire jó a Genertel Autómentő+?

A Genertel Autómentő+ szolgáltatás a kapcsolódó teljeskörű casco biztosítás teljes élettartama alatt a jármű műszaki hibából, önhibából vagy balesetből adódó mozgásképtelensége esetén nyújt ingyenes segítséget a biztosított számára.

Kárbejelentés esetén az általunk közvetített szakember a helyszínen megoldja problémáját vagy elszállítjuk és a következő munkanapig letároljuk gépjárművét a legközelebbi szakszervizben.

A szolgáltatás a casco biztosítás kötéséhez megadott forgalmi rendszámmal ellátott gépjárműre terjed ki, Magyarország területi hatállyal.

Kinek jár a Genertel Autómentő+?

 

Biztosított: Azon természetes személyek, akik a Szerződő által üzemeltetet http://www.ingyensegitseg.hu internetes oldalon történő, a Szerződő által elektronikus úton visszaigazolt regisztrálással kifejezték csatlakozási szándékukat a Genertel Autómentő vagy a Genertel Otthonmentő biztosítási szerződéshez, majd ezt követően, a Genertel Biztosító Zrt. részéről a Genertel Autómentő vagy a Genertel Otthonmentő biztosítással kapcsolatos tapasztalatok felmérése céljából indított telefonos megkeresés során Genertel Okos- vagy Takarékos Casco határozatlan időre szóló teljes körű casco biztosítási szerződést kötöttek.

Genertel Autómentő+ ügyfél tájékoztató és biztosítási feltételek (PDF) >>

Tovább a casco információkhoz