Fő tartalom

Fő tartalom

Online biztosítások és kalkulátorok

Kalkuláljon és nyerjen vásárlási utalványt vagy fényképezőt!

Számolja ki Genertel kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási, casco, utas-, lakás-, vagy balesetbiztosítási díját online vagy telefonon (a TeleCenteren keresztül), a kalkuláció során adja meg adatait és megnyerheti a 100 000 Ft értékű Media Markt vásárlási utalványt vagy az Instax Mini 9 fényképezőgép csomagot.

A sorsolás időpontja: 2019. október 1.

Az akció részleteit ide kattintva olvashatja el. 

 

 

Lakásbiztosítás

Testreszabható lakásbiztosítás percek alatt!
Kösse meg könnyen, egyszerűen Genertel lakásbiztosítását szemle nélkül online, vagy telefonon kényelmesen az otthonából. Számolja ki lakásbiztosítása díját néhány kattintással!

Lakásbiztosítás részletekKalkulátor »

Balesetbiztosítás


Minden biztosított számára egyedileg választhat a 4+1 csomag közül! A 18 év alattiak számára a speciális gyerek csomag áll rendelkezésre, de a biztosított személy akár 75 éves is lehet!

Balesetbiztosítás részletekKalkulátor »

Kötelező biztosítás

Olcsó kötelező biztosítás sok extrával!
A Genertel kötelező biztosításához számos kedvezmény vehet igénybe sőt, hasznos kiegészítő biztosításainkkal akár személyre is szabhatja. Számolja ki kötelező biztosítását online kalkulátorunk segítségével!

Kötelező biztosítás részletekKalkulátor »

Teljes körű Casco biztosítás

Casco biztosítás elérhető áron az Ön igényeire szabva!
Mindegy, hogy fiatalabb, vagy idősebb gépjárműve van. A Genertelnél megtalálja a legmegfelelőbb teljes körű casco biztosítást az Ön igényeire szabva.

Casco biztosítás részletek Kalkulátor »

Lopás Casco biztosítás

A legjobb megoldás az autótolvajokkal szemben!
Ha Ön is félti az autóját, de nincs szüksége egy teljes körű casco biztosításra, akkor kössön online lopás casco biztosítás pár ezer forintért! Számolja ki díját egyszerűsített lopás casco kalkulátorunkkal pár kattintással!

Lopás casco részletekKalkulátor »

miniCasco biztosítás

Koccanásos balesetekhez miniCasco mini áron.
A miniCasco koccanásos balesetek alkalmával fedezi egy átlagos kár értékét csupán évi pár ezer forintért. Számolja ki díját egyszerűsített miniCasco kalkulátorunkkal.

miniCasco részletekKalkulátor »

Utasbiztosítás

Utasbiztosítás azonnal, alacsony díjon!
Akár közvetlenül az utazás előtt is megkötheti utasbiztosítását alacsony díjon online vagy telefonon. Nem érdemes kockáztatni a várva várt pihenést! Számolja ki utabiztosítása díját online kalkulátorunk segítségével:

Utasbiztosítás részletekKalkulátor »