Fő tartalom

Fő tartalom

Tájékoztató az Astra Biztosító ügyfeleinek

A román pénzügyi felügyelet visszavonta az Astra Biztosító tevékenységi engedélyét és bejelentette, hogy kezdeményezi annak felszámolását, továbbá 2015. szeptember 14-től az Astra Biztosító Fióktelepe már kárkifizetéseket sem teljesít.  

Az Astra biztosítással rendelkező ügyfeleknek (KGFB, casco és lakásbiztosítás) lehetőségük van arra, hogy 2015. szeptember 30-i hatállyal szerződésüket közös megegyezéssel megszűntessék.

 

Mit kell tennie, ha Ön Astrás ügyfél?

  • 2015. szeptember 30-ig küldje el az Astra részére a közös megegyezéssel történő megszüntetésre vonatkozó nyilatkozatot, melyet honlapunkról is letölthet (nyilatkozat letöltése (PDF) >>)
  • új biztosítási szerződését megbízható pénzügyi háttérrel rendelkező biztosítótársaságnál kösse meg 2015. október 1. kockázatviselés kezdettel.

 

Új szerződéskötéséhez válassza a stabil pénzügyi háttérrel rendelkező, 100%-ban Generali tulajdonban lévő Genertel Biztosítót!

   

 

 

 

Fontos! Segítsen ismerőseinek! Amennyiben családtagja vagy ismerőse az Astra Biztosítónál rendelkezik szerződéssel, hívja fel a figyelmét új szerződés megkötésére!